Zrušiť

ESTATE INVEST - Výnimočné luxusné apartmány a penthouse v lukratívnom projekte DUNIQUE Španielsko

2 375 000 €
Stav: novostavba, Typ: predaj, z dňa 14. 11. 2023 (č. 37497645)
Informácie o nehnuteľnosti
Počet izieb
Iné byty
Úžitková plocha (m²)
490 m2
Zastavaná plocha (m²)
490
Zobraziť všetko

Ponúkame na predaj unikátne luxusné 3 - 5 izbové apartmány vo výnimočnej lokalite v jedinečnom projekte DUNIQUE, ktorý sa nachádza v jednej z najvychytenejších a najznámejších prímorských lokalít v Španielsku, v meste Marbella.

Marbella je mesto v južnom Španielsku, nádherné turistické letovisko v pobrežnej oblasti Costa del Sol v provincii Málaga.

Celková úžitková plocha apartmánov je od 260 m2 do 490 m2. Ku každému apartmánu sú k dispozícii 2-3 parkovacie státia.

Všetky apartmány v projekte DUNIQUE sú orientované na Stredozemné more, navrhnuté pre maximálne pohodlie a inšpirované 6-hviezdičkovými rezortmi.

Zázemie súkromia a pokoja obklopené jedinečnými tvarmi a textúrami, a vysokokvalitnými materiálmi. V tomto prostredí elegancie si užijete vaše súkromie, v prostredí jedinečne navrhnutom tak, aby uspokojilo vaše najintímnejšie túžby.

Veľkolepé súkromné ​​solárium korunuje každý strešný apartmán a pozýva vás, aby ste si užili nádherný výhľad a naplno využili južné andalúzske slnko. Oddýchnite si pri vonkajšom bazéne a prežite nezabudnuteľné chvíle v atmosfére jedinečnej elegancie.

Priestranný spoločenský priestor sa stáva dokonalým prostredím na potešenie zmyslov a zdieľanie zážitkov.

Veľkolepé kuchyne vybavené najmodernejšími spotrebičmi a špičkovými funkciami. Tu môžete prebudiť svoju kulinársku vášeň.

Všetky prízemné apartmány budú disponovať multifunkčným priestorom, ktorý vám poskytne nekonečné možnosti pri rozhodovaní o konfigurácii. Popustite uzdu svojej fantázii a vytvorte si všestranný a elegantný priestor, ktorý bude vyhovovať vašim voľnočasovým preferenciám.

Zaplávajte si a ochlaďte sa v pôsobivom bazéne s nekonečným okrajom, zaveseným viac ako 8 metrov nad zemou alebo zakončite deň relaxom na Balijských posteliach v oddychovej zóne.

Dunique sa nachádza v rozsiahlych záhradách, ktoré sa zvažujú smerom k moru. Je dokonale integrovaný do okolitého prostredia a ponúka zážitok, kde hrá hlavnú rolu príroda; vzácny ekologický klenot, ktorý uchváti vaše zmysly.

Marbella ponúka modernú infraštruktúru s luxusným životným štýlom a medzinárodnú komunitu, ktorá sa môže pochváliť luxusnými hotelmi, svetovou kuchyňou, rôznymi medzinárodnými školami, mnohými ocenenými golfovými ihriskami, veľkolepými plážovými klubmi, značkovými obchodmi, živou spoločenskou scénou atď. Marbella je jednoznačne najvyhľadávanejším miestom pre druhý domov alebo trvalý pobyt.

Cena apartmán a penthouse od 2 375 000,- eur



ZAŽITE SPOJENIE ARCHITEKTÚRY A PRÍRODY

Nachádza sa vedľa chráneného ekosystému dún, kde zvuk vĺn a vánok upokojí dušu, DUNIQUE stojí ako veľkolepý obytný komplex so súčasnými líniami, ktoré objímajú svoje okolie.

Každý dom bol starostlivo navrhnutý tak, aby ponúkal pokojný, intímny život v plnom spojení s prírodou. S bezprostredným okolím záhrad s autochtónnou flórou, bazénom a spoločenským klubom, ktorý slúži ako spojenie s okolitou prírodou.

DUNIQUE – VITAJTE VO SVETE MARBELLA, KTORÁ NEMÁ KONKURENCIU

Dunique je výnimočné miesto, ktoré ponúka jedinečný životný zážitok, kde je sofistikovanosť sa stretáva s prírodou v dokonalej rovnováhe.

V BLÍZKOSTI IKONICKÉHO MIESTA COSTA DEL SOL

Marbella, elegancia a tradícia na každom rohu. Jeho ulice sú naplnené energiou, pričom si zachovávajú svoj šarm, ale zároveň sú naplnené ich charakteristickou sofistikovanosťou. Takisto aj jeho bezprostredné okolie, ktoré v ničom nezaostáva.

Dvadsaťosem kilometrov pobrežia, štyri prístavy, štrnásť golfových ihrísk a privilegovaná klíma z neho robia neopakovateľnú destináciu.

V Puerto Banús sú prístavy domovom tých najmodernejších jácht, ikony elegancie a prepychu. Medzinárodne uznávané obchody zdobia svoje výklady jedinečnými a exkluzívnymi kúskami, zatiaľ čo trendové reštaurácie a bary Golden Mile prebúdzajú zmysly úžasnými chuťami a originálnymi kokteilmi. Noci tu ožívajú v rytme hudby a vytvárajú symfóniu zábavy, ktorá sa nikdy nekončí.

Costa del Sol sa pôsobí ako magnet pre milovníkov golfu. Jeho trate, ktoré sa tiahnu ako prírodné zelené koberce, miznúce za horizontom, sú svedkami veľkých športových výkonov.

Neexistuje lepší spôsob, ako preskúmať pokojné vody Stredozemného mora, ktoré obmývajú Marbellu, ako plavba pozdĺž pobrežia, obdivovanie západu slnka s Gibraltárom a Marokom v pozadí alebo pozorovanie delfínov. V tomto pobrežnom meste sú možnosti nekonečné.

Marbella je kultúra, voľný čas a pôvab, jedno z najexkluzívnejších miest v Stredomorí a pýcha Costa del Sol.

OKOLIE

Prirodzené spojenie architektúry a krajiny, privilégium užívať si nádherný chránený pobrežný ekosystém, ktorý je plne integrovaný v projekte.

CHRÁNENÁ OBLASŤ

Dunique je dokonale integrovaný do okolitého prostredia a ponúka zážitok, kde hrá hlavnú rolu príroda; vzácny ekologický klenot, ktorý uchváti vaše zmysly.

El Barronal de la Morena je systém dún s vysokou ekologickou hodnotou, vďaka svojmu jedinečnému stredomorskému charakteru, nachádzajúci sa v oblasti El Rosario - Las Chapas.

Zaberá asi 36 000 m2 s dĺžkou 200 m, rovnobežne s plážou. Ekosystém bohatý na živočíšne a rastlinné druhy.

Ticho je prerušované zvukom vtáčieho spevu a vĺn jemne omývajúcich pobrežie.

Vôňa ovzdušia je intenzívna a keď zavriete oči, cítite sviežosť morského vánku na vašej pokožke.

ZÁHRADA

Dunique sa nachádza v rozsiahlych záhradách, ktoré sa zvažujú smerom k moru. Miesto kde nájdete oddych a spoločnosť, vychutnávanie si majestátnosti oceánu a opätovné spojenie s prírodou. Magické miesto, kde sa prelína pokoj a harmónia.

Výhody terasovitej záhrady sú nespočetné. Vizuálne spojenie dún, pláže a vegetácie vytvára dokonalú harmóniu. Starostlivo navrhnuté lúky a zatienené plochy pozývajú k odpočinku a rozjímaniu.

Výhľad na more bol dôsledne vybraný na mieste, odkiaľ môžete rozjímať o scenérii, ktorá sa tiahne až na samotný obzor mora.

Tuzemská vegetácia, nenáročná na spotrebu vody, je majstrovsky navrhnutá a vytvára tapisériu farieb a textúr, ktoré splývajú s prírodným prostredím.

VODA

Práve voda je skutočným architektom tejto záhrady, ktorá sa kľukatí medzi poschodiami a vytvára bazény, malé vodopády a jazierka, ktoré príjemnú sviežu atmosféru. Jemný zvuk tečúcej vody sa stáva symfóniou, ktorú si užijete pri každej prechádzke.



SPOLOČNÉ PRIESTORY

Multifunkčný komplex venovaný wellness, ktorý podporuje zdravý a uvoľnený životný štýl v kontakte s prírodou.

Súčasťou priestorov sú:


Turecký kúpeľ a sauna
Vnútorný vyhrievaný bazén
Avantgardná krytá posilňovňa
Plne vybavená vonkajšia posilňovňa
Oblasť meditácie a jogy
Závesný bazén s nekonečným okrajom
Strešný salónik a bar
Co-working space


IKONICKÉ PROSTRDIE

Priestor inšpirovaný spojením medzi horou, dunami a morom.

WELLNESS

Premyslené a navrhnuté pre oddych. Objavte výhody profesionálneho SPA len pár krokov od domova.

Vitajte v tomto výnimočnom priestore navrhnutom tak, aby vám ponúkol zážitok z relaxácie a obrodenia v pokojnom a tichom prostredí, ktoré je ideálne na únik od zhonu vonkajšieho sveta a nájdenie vnútornej harmónie.

Vyberte si medzi relaxom alebo cvičením vo vnútornom bazéne, takmer olympijských rozmerov. Klimatizovaný priestor, ktorý si môžete užívať po celý rok.

To pravé pre vás, kde dostanete svoje telo do formy a budete si pestovať zdravý životný štýl. Naše vnútorné a vonkajšie zariadenia sú vybavené tými najlepšími cvičebnými strojmi, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám pomohli dosiahnuť vaše ciele v pokojnom a povznášajúcom prostredí.

MEDITÁCIA A JÓGA

Záhrad určená pre jógu je svätyňou pokoja a harmónie navrhnutá tak, aby vyživovala vaše telo,

myseľ a ducha. Náš priestor je strategicky umiestnený v hornej časti Social Club a bude sa pýšiť úchvatným výhľadom na Stredozemné more a krásu okolitej prírody. Ponorte sa do atmosféry pokoja a vyrovnanosti pri cvičení jogy a meditácie.

STRECHA - SALÓNIK A BAR

Ideálne miesto, kde sa môžete uchýliť za súmraku, kedy posledné slnečné lúče dopadajú na šíre more.

Zaplávajte si a ochlaďte sa v pôsobivom bazéne s nekonečným okrajom, zaveseným viac ako 8 metrov nad zemou alebo zakončite deň relaxom na Balijských posteliach v oddychovej zóne.

Vychutnajte si originálne koktaily v uvoľnenej atmosfére a zároveň obdivujte krásu mora a nekonečné výhľady.

INTERIÉR

Čisté línie, dostatok priestoru a povrchové úpravy, príjemné na dotyk. Ako hlavný architekt interiéru je svetlo, ktoré láskavo presvetľuje južnú časť Španielska.

VILY

Multifunkčný komplex venovaný užívaniu si života, podpore zdravého a pohodového životného štýlu v kontakte s prírodou.

Bohaté stredomorské svetlo je maximalizované cez veľké okná a otvorené priestory, čo vytvára pocit jasu a priestrannosti v celej vile.

Zo vstupnej haly s dvojnásobnou výškou vás privíta architektúra, ktorá vyniká svojou eleganciou a súčasným štýlom. Dvojvily sú rozmiestnené na viacerých poschodiach, aby poskytli priestranný a funkčný priestor.

SLNEČNÉ TERASY

Ideálne miesto na stretnutie s priateľmi, strávenie dňa pri bazéne alebo jednoducho len relax a vychutnanie si lahodného jedla.

Priestranné a slnečné terasy sú ideálnym miestom na vychutnanie si vonkajšieho vzduchu a stredomorského podnebia. Vonkajšiu ponuku dopĺňa súkromná záhrada, bazén a jacuzzi.

Prízemie Vás privíta otvorenou dispozíciou, kde je obývacia izba, jedáleň a kuchyňa splývajú do príjemného a svetlého prostredia.

Priestranný spoločenský priestor sa stáva dokonalým prostredím na potešenie zmyslov a zdieľanie zážitkov.

Veľkolepé kuchyne vybavené najmodernejšími spotrebičmi a špičkovými funkciami. Tu môžete prebudiť svoju kulinársku vášeň.

SÚKROMNÁ ČASŤ

Na prvom poschodí sú spálne, navrhnuté pre maximálne pohodlie.

Či už si vyberiete vilu s 3 alebo 4 spálňami, každá izba je starostlivo navrhnutá a vybavená vysoko kvalitnými povrchovými úpravami.

Pohoda obyvateľov je v Dunique prioritou, a preto spálne ponúkajú pokojný a relaxačný priestor, v ktorom si môžete oddýchnuť a načerpať nové sily.

Kúpeľne sú navrhnuté s prvotriednymi povrchovými úpravami a textúrami, ktoré vás zahalia do luxusného prostredia. Od keramiky a kameňa až po elegantné doplnky, každý detail bol starostlivo vybraný, aby vám ponúkol výnimočný intímny zážitok.

SOLÁRIUM

Čarovné miesto, kde si môžete užiť nádherné slnečné dni. Jedným z klenotov týchto dvojviliek je solárium. Tento priestor je ideálnym miestom na organizovanie stretnutí, stolovanie pod holým nebom alebo jednoducho na odpočinok.

MULTIFUNKČNÝ PRIESTOR

Táto oblasť sa prispôsobí vašim potrebám a dáva vám možnosť užiť si nezabudnuteľné chvíle voľného času. Premeňte ho na svoje súkromné ​​kino vrátane vínnej pivnice, herne alebo útulného baru, kde môžete zdieľať chvíle zábavy. Možnosti sú nekonečné.

APARTMÁNY

Predstavte si, že sa každé ráno zobudíte ponorení do prirodzenej hudby zvuku jemne tečúcej vody v záhradách, zatiaľ čo cez vaše okná prúdia prvé slnečné lúče.

Vyjdite na terasu, zhlboka sa nadýchnite a vnímajte, ako vás hladí morský vánok, ktorý vás prenesie do stavu pokoja a pokoja.

Interiéry odrážajú dokonalú zmes elegancie a sofistikovanosti s povrchovou úpravou najvyššej kvality, ktorá ctí život v skutočnom luxuse.

Užite si diskrétnu eleganciu, výnimočné súkromie a neokázalý luxus, ktorý môže ponúknuť len D U N I Q U E.

Apartmány v D U N I Q U E boli starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali jedinečný zážitok z bývania. Priestory sa otvárajú do okolitej krajiny a sú navzájom prepojené, aby podporili komunikáciu.

SÚKROMNÁ ČASŤ

Všetky apartmány v projekte DUNIQUE sú orientované na Stredozemné more, navrhnuté pre maximálne pohodlie a inšpirované 6-hviezdičkovými rezortmi.

Zázemie súkromia a pokoja obklopené jedinečnými tvarmi a textúrami, a vysokokvalitnými materiálmi. V tomto prostredí elegancie si užijete vaše súkromie, v prostredí jedinečne navrhnutom tak, aby uspokojilo vaše najintímnejšie túžby.

Vitajte v priestore, kde sa sofistikovanosť spája s pokojom a poskytuje vám jedinečný domov, kde si môžete užívať krásu v každom okamihu.

SOLÁRIUM

Veľkolepé súkromné ​​solárium korunuje každý strešný apartmán a pozýva vás, aby ste si užili nádherný výhľad a naplno využili južné andalúzske slnko. Oddýchnite si pri vonkajšom bazéne a prežite nezabudnuteľné chvíle v atmosfére jedinečnej elegancie.

MULTIFUNKČNÝ PRIESTOR

Všetky prízemné apartmány budú disponovať multifunkčným priestorom, ktorý vám poskytne nekonečné možnosti pri rozhodovaní o konfigurácii. Popustite uzdu svojej fantázii a vytvorte si všestranný a elegantný priestor, ktorý bude vyhovovať vašim voľnočasovým preferenciám.

OSOBNÉ KRITÉRIU JE TO NAJDÔLEŽITEJŠIE

Výnimočná úroveň personalizácie na prvom mieste: rozmiestnenie priestorov tak, aby ste si mohli vytvoriť dom svojich snov podľa seba.

Ponúkame na predaj unikátne luxusné 3 - 5 izbové apartmány vo výnimočnej lokalite v jedinečnom projekte DUNIQUE, ktorý sa nachádza v jednej z najvychytenejších a najznámejších prímorských lokalít v Španielsku, v meste Marbella.

Marbella je mesto v južnom Španielsku, nádherné turistické letovisko v pobrežnej oblasti Costa del Sol v provincii Málaga.

Celková úžitková plocha apartmánov je od 260 m2 do 490 m2. Ku každému apartmánu sú k dispozícii 2-3 parkovacie státia.

Firma ESTATE INVEST Maklér VYMEŇ SUSEDA! Nehodnotený Člen od novembra 2021
xxx xxx
Napísať
2 375 000 €
Španielsko
Zobraziť kontakty