Zrušiť

ESTATE INVEST - LAMBORGHINI Prestížne vily ZAFÍR s 5 spálňami v privilegovanom projekte TIERRA VIVA

6 642 000 €
Stav: novostavba, Typ: predaj, z dňa 21. 11. 2023 (č. 37517664)
Informácie o nehnuteľnosti
Počet izieb
Iné byty
Úžitková plocha (m²)
888 m2
Zastavaná plocha (m²)
888
Zobraziť všetko

Ponúkame na predaj prestížne vily s 5 spálňami s celkovou úžitkovou plochou 888 m2, z toho terasy 246 m2 a plochou pozemku o výmere 1509 m2, v privilegovanej lokalite v lukratívnom projekte TIERRA VIVA, ktorý sa nachádza v jednej z najvychytenejších a najznámejších prímorských lokalít v Španielsku, v obci Benahavís.

Benahavís je jednou z najbohatších obcí v Španielsku vďaka luxusným golfovým klubom a rezortom, ktoré túto oblasť obklopujú. V posledných rokoch sa ukázalo ako jedno z najžiadanejších miest na pobreží Costa del Sol na kúpu nehnuteľnosti, v prírodnom prístave pokoja a krásy na dosah od mesta Marbella v pobrežnej oblasti Costa del Sol v provincii Málaga.

Prestížna poloha Tierra Viva s výhľadom na pobrežie umožňuje vychutnať si z každej vily nekonečné panorámy Stredozemného mora. Vízia, ktorá pohladí vašu dušu.

Rafinované, elegantné a sofistikované 4 poschodové vily ZAFÍR ležia v miernom svahu a ponúkajú úžasný výhľad z každej izby, najmä z panoramatickej strechy. S piatimi spálňami a množstvom spoločenských priestorov. Vo vilách nájdete vínnu pivnicu, viacúčelovú miestnosť, ktorá sa môže ľahko stať posilňovňou a obrovský bazén pre nezabudnuteľné spomienky.

Ikonické, veľkolepé, plné svetla. Vo vilách ZAFÍR je všetko sofistikované. Na mieru šité povrchové úpravy a špičkové materiály zdokonaľujú veľkorysé otvorené priestory pre úžasný životný zážitok.

Každá vila v Tierra Viva má vlastný súkromný bazén, ktorý ponúka možnosť vytvoriť si osobnú oázu pre pokojné chvíle a nezabudnuteľné spomienky.

Exkluzívne a pohodlné. Módne a pritom charakteristické. Prepojené, ale skryté. Costa Del Sol má všetko. Costa del Sol ponúka po celý rok mierne podnebie s blízkosťou všetkých hlavných destinácií v Španielsku a Európe vďaka vysokorýchlostným vlakom a neďalekému medzinárodnému letisku.

Živé a atraktívne Costa del Sol hostí množstvo štýlových klubov, reštaurácií a hotelov, ako aj nákupné zóny, exkluzívne prístavy a úchvatné pláže.

Cena vily ZAFÍR 6 642 000,- eur



ATRAKTÍVNE A PRÍŤAŽLIVÉ

Nádherné územie a ikona energie. Keď sa spoja tieto dve vlastnosti stane sa niečo výnimočné. Krajina sa trasie, krajina ožíva. Tierra Viva Benahavís – Costa del Sol je exkluzívna rezidenčná komunita luxusných víl s dizajnom inšpirovaným automobilmi Lamborghini.

MÝTUS

Spoločnosť bola založená v roku 1963. Automobili Lamborghini je stelesnením luxusných superšportových áut vyrobených inovatívnou technológiou a futuristickými líniami. Talianska excelentnosť, ktorá stále sídli v Sant´Agata Bolognese, tu sa to všetko začalo.

Skutočná esencia DNA Lamborghini je zastúpená v tomto futuristickom a elegantnom architektonickom projekte doplnenom o interiéry inšpirované dizajnom superšportových áut, a to vďaka neporovnateľnej zručnosti a vášni.

COSTA DEL SOL

Exkluzívne a pohodlné. Módne a pritom charakteristické. Prepojené, ale skryté . Costa Del Sol má všetko.

Costa del Sol ponúka po celý rok mierne podnebie s blízkosťou všetkých hlavných destinácií v Španielsku a Európe vďaka vysokorýchlostným vlakom a neďalekému medzinárodnému letisku.

Živé a atraktívne Costa del Sol hostí množstvo štýlových klubov, reštaurácií a hotelov, ako aj nákupné zóny, exkluzívne prístavy a úchvatné pláže.

BANAHAVÍS

Benahavís je jednou z najbohatších obcí v Španielsku vďaka luxusným golfovým klubom a rezortom, ktoré túto oblasť obklopujú. V posledných rokoch sa ukázalo ako jedno z najžiadanejších miest na pobreží Costa del Sol na kúpu nehnuteľnosti, v prírodnom prístave pokoja a krásy na dosah od mesta Marbella.

GENIUS LOCI

Starí Rimania verili, že niektoré miesta majú božské kvality, Tierra Viva je jednou z nich. Umiestnená na nádherných kopcoch pri Los Jaralilos, v exkluzívnej oblasti Benahavís, nachádza sa len 8 minút od Marbella a 5 minút od brehov.

LUKRATÍVNA POZÍCIA

Tierra Viva je luxusný rezidenčný komplex pozostávajúci z 53 jedinečných víl, ktoré sú jemne posadené na svahu, pričom každá vila je v inej výške.

OKUZĽUJÚCE VÝHĽADY

Prestížna poloha Tierra Viva s výhľadom na pobrežie umožňuje vychutnať si z každej vily nekonečné panorámy Stredozemného mora. Vízia, ktorá pohladí vašu dušu.

MNOŽSTVO EXKLUZÍVNYCH ZNAČIEK NA KROK OD VILY

Nižšie pod Tierra Viva je položené Puerto Banús, kde sa na malebnom nábreží nachádza luxusná ponuka značkových butikov, predvádzanie športových áut, exkluzívne nočné kluby a kulinárske zážitky.

SKRYTÉ POKLADY

Ostré línie a najkvalitnejšie materiály sú jedinečnými črtami luxusných víl v Tierra Viva. Vily sú ako okúzľujúce drahokamy a preto nesú mená podľa najdrahších kameňov.

VILY DIAMANT (6 – SPÁLNÍ)

VILY ZAFÍR (5 - SPÁLNÍ)

VILY SMARAGD (4 - SPÁLNE)



DIAMANTOVÉ VILY

Majestátne a nádherné vily Diamant sa rozprestierajú na štyroch podlažiach, majú 6 izieb a nepoznajú kompromisy.

Priestranné strešné terasy s dych berúcim výhľadom na Stredozemné more sú ideálnym miestom pre rodinné a spoločenské stretnutia. Rozsiahly bazén a bujné záhrady robia z týchto víl ideálne prostredie pre nezabudnuteľnú dovolenku, ktorá môže trvať celý život.

ZAFÍROVÉ VILY

Rafinované, elegantné a sofistikované 4-poschodové vily Zafír ležia na miernom svahu a ponúkajú úžasný výhľad z každej izby, najmä z panoramatickej strechy. S piatimi izbami a množstvom spoločenských priestorov. Vo vilách nájdete vínnu pivnicu, viacúčelovú miestnosť, ktorá sa môže ľahko stať posilňovňou a obrovský bazén pre nezabudnuteľné spomienky.

Ikonické, veľkolepé, plné svetla. Vo vilách ZAFIR je všetko sofistikované. Na mieru šité povrchové úpravy a špičkové materiály zdokonaľujú veľkorysé otvorené priestory pre úžasný životný zážitok.

SMARAGDOVÉ VILY

V smaragdových vilách, v rezidenciách so štyrmi izbami s nádhernými terasovitými záhradami a exkluzívnym bazénom, je každý deň letným dňom. Všetko tu bolo vytvorené tak, aby ponúkalo ten najpohodlnejší a najuvoľnenejší zážitok, ako napríklad parné a saunové miestnosti a domáce kino v suteréne.

EXKLUZÍVNA KOMUNITA S 24/7 PRÉMIOVÝM ZABEZPEČENÍM

Tierra Viva sa nachádza v uzavretej komunite Los Jaralillos - Benahavís a pýši sa tým, že svojim obyvateľom poskytuje súkromné ​​a bezpečné prostredie s prémiovými bezpečnostnými službami 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

OSOBNÝ RAJ

Každá vila v Tierra Viva má vlastný súkromný bazén, ktorý ponúka možnosť vytvoriť si osobnú oázu pre pokojné chvíle a nezabudnuteľné spomienky.

ŠPECIFIKÁCIA

Všetky vily majú železobetónovú konštrukciu. Obvodové steny sú murované z dvojvrstvových tehál a tepelnej izolácie. Vily majú dvojité okná, chladiaci a vykurovací systém, vyrovnané a odstupňované vonkajšie priestory, betónové dlažby na príjazdovej ceste a vlastné parkovanie. Každá vila má nádherný bazén a remeselnú architektúru.

VILA

VNÚTORNÉ OBKLADY

• Vertikálne a horizontálne povrchové úpravy s vysokokvalitnou emulznou farbou, farba bude definovaná pre steny a stropy.

• Podhľad zo sadry pre suché priestory a vodotesný sadrokartón vo vlhkých priestoroch.

VONKAJŠÍ OBKLAD

• Vodotesná omietka s emulznou farbou od špičkovej značky. Farba bude definovaná.

• Kamenný obklad prvej kvality pre vonkajšie steny, ak je to vhodné.

PODLAHY A OBKLADY

• Mramor prvej kvality, vo veľkom formáte pre kuchyňu, obývaciu izbu, jedáleň, halu a spoločné priestory na prízemí.

• Porcelánové podlahové dlaždice vo veľkom formáte od špičkových značiek ako COSENTINO,

PORCELANOSA, PERONDA, INALCO a podobné, do kúpeľní, vlhkých miestností, spální a servisných priestorov.

• Pre vonkajšie plochy bude poskytnutá rovnaká dlažba v protišmykovej verzii.

KÚPEĽNE PODLAHY A OBKLADY

• Porcelánové podlahové dlaždice vo veľkom formáte od špičkových značiek ako COSENTINO, PORCELANOSA, PERONDA, INALCO a podobné, do kúpeľní, vlhkých miestností, spální a servisných priestorov.

• Porcelánové obklady vo veľkom formáte od špičkových značiek COSENTINO, PORCELANOSA, PERONDA, INALCO a pod., v povrchovej úprave s mramorovým efektom.

SANITA, BATÉRIE A DOPLNKY

• Závesné vstavané WC, od GEBERIT, KOHLER alebo podobnej značky, so systémom mäkkého zatvárania.

• Pracovná doska v „pevnom povrchu“ pre vedľajšie kúpeľne a porcelán pre hlavnú kúpeľňu, od DURAVIT, COSENTINO, INALCO alebo podobne. V hlavnej kúpeľni dvojité umývadlo s drevenou lakovanou skrinkou, farba sa určí.

• Umývadlá značky DURAVIT, KOHLER a podobne.

• Sprchová vanička od špičkovej značky ako COSENTINO, PORCELANOSA, KOHLER alebo podobnej značky.

• Páková batéria pre umývadlo od HANSGROHE AXOR, GESSI, KOHLER alebo podobnej značky.

• Termostatická batéria do sprchy so vstavanou hlavovou dažďovou sprchou od HANSGROHE AXOR, GESSI alebo podobnej značky.

• Zrkadlo s LED podsvietením a systémom proti zahmlievaniu, do kúpeľne.

• Bezpečnostná sklenená sprchová zástena.

KUCHYŇA

SKRINKY A PRACOVNÉ DOSKY

• Hlavná kuchyňa značková od špičkového dodávateľa ako GUNNI&TRENTINO, BULTHAUP a pod. s pracovnou doskou a zadnou doskou, s porcelánovým povrchom od COSENTINO, PORCELANOSA, INALCO alebo podobnej značky.

• Servisná kuchyňa s kvalitnými drevenými skrinkami, s vysokou kapacitou, farba na potvrdenie, s pracovnou doskou SILESTONE by COSENTINO alebo podobnej značky.

SPOTREBIČE

• Spotrebiče MIELE, GAGGENAU alebo podobnej značky do hlavnej kuchyne.

• Spotrebiče SIEMENS, BOSCH alebo podobnej značky do servisnej kuchyne.

• Hlavná a servisná kuchyňa plne vybavená chladničkou, mrazničkou, varnou doskou, rúrou, umývačkou riadu a vstavaným digestorom.

SPA & SAUNY, PODLAHY A OBKLADY

• Porcelánová dlažba s mramorovým vzhľadom, vo veľkom formáte, od špičkovej značky ako COSENTINO, MARAZZI, PORCELANOSA, PERONDA, INALCO alebo podobnej značky.

• Porcelánové obklady vo veľkom formáte s mramorovým vzhľadom od špičkových značiek COSENTINO, MARAZZI, PORCELANOSA, PERONDA, INALCO a podobne.

PRÁČOVŇA A SPOTREBIČE

• Práčovňa zariadená od špičkových dodávateľov ako GUNNI&TRENTINO, BULTHAUP alebo podobnej značky.

• Pracovná doska Silestone od COSENTINO alebo podobnej značky.

• Spotrebiče SIEMENS, BOSCH alebo podobnej značky na pranie.

• Vybavená práčovňa s práčkou a sušičkou.

VNÚTORNÉ ZARIADENIE

• Bezpečnostné hlavné vchodové dvere dyhované v dreve s otočným systémom.

• Vnútorné dvere a čelá šatníkov v drevenom prevedení, so skrytými pántami.

• Interiér skríň kompletne vybavený podľa projektovej špecifikácie.

VONKAJŠIE ZARIADENIE

Špičkový značkový hliníkový profilový systém CORTIZO, TECHNAL alebo podobnej značky, farba sa určí, s prerušením tepelného mosta.

• Bezpečnostné dvoj sklo CLIMALITE, s tepelnou a proti slnečnou ochranou podľa zamerania.

ZARIADENIE

KLIMATIZÁCIA A KÚRENIE

• Individuálny systém klimatizácie (kúrenie a chladenie) pre každú miestnosť od špičkového dodávateľa ako LG, DAIKING alebo podobnej značky.

• Podlahové kúrenie na prízemí a prvom poschodí, elektrické pre kúpeľne a vodovodný systém pre ostatné izby.

ELEKTRINA & TELEKOMUNIKÁCIA & DOMÁCA AUTOMATIZÁCIA

• Mechanizmy najvyššej kvality od NIESSEN, GIRA alebo podobnej značky.

• LED osvetlenie s reguláciou intenzity (stmievateľné) do obývačky, kuchyne a spálne.

• Zásuvky s USB nabíjačkou v spálňach a kuchyni.

• Domotický ovládač pre:

- Heat&Cool systém

- Systém osvetlenia

- Brány

Ponúkame na predaj prestížne vily s 5 spálňami s celkovou úžitkovou plochou 888 m2, z toho terasy 246 m2 a plochou pozemku o výmere 1509 m2, v privilegovanej lokalite v lukratívnom projekte TIERRA VIVA, ktorý sa nachádza v jednej z najvychytenejších a najznámejších prímorských lokalít v Španielsku, v obci Benahavís.

Benahavís je jednou z najbohatších obcí v Španielsku vďaka luxusným golfovým klubom a rezortom, ktoré túto oblasť obklopujú. V posledných rokoch sa ukázalo ako jedno z n...

Firma ESTATE INVEST Maklér VYMEŇ SUSEDA! Nehodnotený Člen od novembra 2021
xxx xxx
Napísať
6 642 000 €
Španielsko
Zobraziť kontakty