Zrušiť

Nestor Capital-Honosné sídlo v stredomorskom mediteriánskom štýle na rozsiahlom pozemku v pokojnej č

890 000 €
Stav: novostavba, Typ: predaj, z dňa 10. 7. 2023 (č. 37119798)
Informácie o nehnuteľnosti
Druh
Rodinné domy
Úžitková plocha (m²)
450 m2
Zastavaná plocha (m²)
380
Plocha pozemku (m²)
1971
Zobraziť všetko

Zdá sa vám nemožné nájsť špeciálnu nehnuteľnosť, kde by ste si vytvorili dokonalé rodinné zázemie aj s vlastnou kanceláriou a miestom pre návštevy a dokonale skĺbili rodinný život a prácu?
Honosné sídlo, ktoré Vám ponúkame na predaj spĺňa všetky tieto kritéria.
Majiteľ dlho a starostlivo vyberal vhodný pozemok, ktorý by mu poskytoval dostatok súkromia, pokoja a oddychu po práci, preto túto nehnuteľnosť postavil tak, aby okolitý susedia do nej nevideli a doviedol to do dokonalosti umiestneným a orientáciou izieb tak aby mal výhľad na hrádzu, tenisový kurt a celý pozemok obstaval ručne opracovaným kameňom z Devína, ktorý ma výšku 3,3metra.

Tento exkluzívny dvojpodlažný rodinný dom pozostáva zo siedmich hlavných izieb, ktoré sú rozdelené na dennú a nočnú časť.
V dennom priestore nájdete veľkorysú obývaciu izbu s jedálňou o rozlohe 55 m2, v ktorej sa môžete tešiť na pohodlné rodinné chvíle a spoločenské stretnutia, kúpeľňou a pracovňou na prvom poschodí.
Priestranná kuchyňa je inteligentne navrhnutá s predprípravou na kuchynský ostrovček a umožňuje priamy výstup na záhradu, čím spoľahlivo spája vonkajší a vnútorný priestor.

Nočná časť tohto exkluzívneho rodinného domu je inteligentne navrhnutá tak, aby poskytovala súkromie a oddych po náročnom dni. Je prepojená s dennou časťou, čo zaručuje pohodlný prístup a zároveň ponúka samostatný vstup zo záhrady, vytvárajúc tak ideálny priestor pre oddych a relaxáciu.

V nočnej časti domu nájdete technickú miestnosť, ktorá zabezpečuje efektívne fungovanie všetkých systémov a zariadení. Okrem toho tu sú detská izba pre vaše malé poklady, veľká kúpeľňa v ktorej po dokončení bude sprchovací kút, vaňa pri okne, dvojumývadlo, WC s bidetom. Hlavnou izbou oddychového priestoru je elegantná spálňa, ktorá je priestranná a disponuje rozsiahlym šatníkom v tvare obdlžníka na uloženie vášho oblečenia a vecí.

Na prvom poschodí nočnej časti sa nachádza izba, ďalšia spálňa s možnosťou vytvorenia aj obývačky keďže je v nej predpríprava na vytvorenie obývačky s kuchyňou, dokončenia kuchyne a ďalšej kúpeľne. Táto možnosť vám dáva priestor na vytvorenie súkromnej časti domu s plnou vybavenosťou pre hostí alebo možnosťou vytvorenia oddeleného apartmánu pre rodinných príslušníkov alebo návštevy.
Interiér:
Interiér domu je dokončený s dôrazom na detaily a vytvára atmosféru stredomorskej elegancie. Svoj nový domov si môžete zariadiť podľa vlastných predstáv, pretože interiér je momentálne v stave holodom. Každá z izieb je však pripravená na pripojenie elektriky, klimatizácie, alarmu a internetu. Kúpeľne sú vybavené predprípravou na bidet a záchod. Strecha je pokrytá francúzskou pálenou škridlou s úžasnou životnosťou a zárukou až 90 rokov. Samotný dom bol s dôkladnou starostlivosťou postavený z kvalitnej tehly Porotherm 380 mm, čo zabezpečuje vynikajúcu tepelnú izoláciu a odolnosť. Systém infračerveného kúrenia Heatflow s inteligentným riadením zaručuje prirodzený a účinný ohrev miestností, a to vďaka 6 solárnym panelom umiestneným na streche. Týmto spôsobom je dom čiastočne nízkoenergetický, čo prispieva k úspore energie a ohľaduplnosti k životnému prostrediu.Výhodou je možnosť ovládania vykurovania cez telefón

V interiéri domu máte možnosť vytvoriť si vlastný štýl, pretože je v stave holodom. Pri stavbe domu bol kladený dôraz na praktickosť a využiteľnosť jednotlivých miestností. Každá z izieb disponuje predprípravou na elektrické zariadenia, klimatizáciu, alarm a internet. Okrem toho sú v každej kúpeľni pripravené inštalácie pre bidety a záchody, aby ste si mohli vytvoriť komfort a luxus podľa vlastných predstáv.

Výnimočného domu dopĺňa krásne ladená dlažba Breccia Sarda zo Sardínie, ktorá je položená takmer po celej ploche domu, dodávajúc mu jednotný a elegantný vzhľad. Okná a dvere sú vo veľkoformátovom prevedení.Pre vytvorenie dokonalého tieňa a súkromia je pripravená predpríprava na vonkajšie žalúzie.
Exteriér:
Dom je obklopený múrom vysokým 330 cm, ktorý poskytuje dostatok súkromia a bezpečnosti. Múr bol postavený z ručne opracovaného kameňa z Devína, čo mu dodáva jedinečný charakter. S hrúbkou 45 cm a železobetónovým jadrom je tento múr nielen pevný, ale aj dlhotrvajúci. Celková hodnota tohto znamenitého múru dosahuje až 200 000 €. Na pozemku sa tiež nachádza nádherná záhrada s vlastnou studňou, ktorá môže slúžiť na zavlažovanie alebo naplnenie budúceho bazéna. V rámci záhrady sa nachádza aj veľká garáž, ktorá ponúka priestor pre až šesť áut. Táto garáž má rozlohu 120 m2 a dokonca disponuje podlahovým kúrením, čo zaručuje maximálny komfort a príjemné podmienky pre vaše vozidlo.
Honosné sídlo sa nachádza v blízkosti nádherných prírodných a športových oblastí. V okolí nehnuteľnosti sa nachádza krásna hrádza s cyklocestou, kde si môžete užiť športové aktivity a príjemné prechádzky. Okrem toho sú v blízkosti tenisové kurty, skatepark, lavičky a dve jazerá, ktoré poskytujú možnosti pre oddych a rekreáciu.
Vynikajúca dopravná dostupnosť do Bratislavy, hneď v blízkosti mestský obchvat R7.
Nezabudnuteľné a exkluzívne bývanie v tejto jedinečnej nehnuteľnosti je príležitosťou pre tých, ktorí ocenia štýlový luxus, kvalitné materiály a dokonalú kombináciu moderného a prírodného prostredia. Pripojte sa k vyvolenej skupine majiteľov, ktorí si užívajú výnimočný životný štýl v tejto nehnuteľnosti.
Nehnuteľnosť sme pre vašu lepšiu predstavivosť virtuálne zariadili.

Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom mailu:
a na telefónnom čísle:0910 113 331.
V cene nehnuteľností je zarátaná provízia pre realitnú kanceláriu, právny servis a služby nášho hypotekárneho špecialistu p. Lindera.


Does it seem impossible to find a special property where you can create the perfect family haven along with your own office space and a place for guests, seamlessly blending family life and work? The luxurious estate we offer for sale meets all these criteria.
The owner carefully and thoughtfully selected the perfect piece of land that would provide ample privacy, peace, and relaxation after work. Consequently, this property was constructed to ensure that neighboring properties remain hidden from view, achieving perfection by orienting the rooms to overlook the embankment, tennis court, and the entire property surrounded by hand-carved stone from Devín, which stands at a towering height of 3.3 meters.
This exclusive two-story family home consists of seven main rooms, divided into the daytime and nighttime areas. In the daytime area, you'll find a generous living room with a dining area covering 55 square meters, where you can enjoy comfortable family moments and social gatherings, as well as a bathroom and a study on the first floor. The spacious kitchen is intelligently designed with a prep island and offers direct access to the garden, seamlessly connecting the outdoor and indoor spaces.
The nighttime area of this exclusive family home is cleverly designed to provide privacy and relaxation after a demanding day. It is connected to the daytime area, ensuring convenient access while also offering a separate garden entrance, creating an ideal space for leisure and relaxation.
Within the nighttime area of the house, you'll find a utility room that ensures the efficient functioning of all systems and appliances. Additionally, there is a children's room for your little treasures, a large bathroom that will include a shower, a bathtub by the window, double sinks, and a WC with a bidet. The main resting space is an elegant bedroom, spacious and equipped with an extensive rectangular wardrobe for your clothing and belongings.
On the first floor of the nighttime area, there is a room and another bedroom with the potential to serve as a living area since there is pre-preparation for the creation of a living room with a kitchen and the completion of a kitchen and another bathroom. This option provides you with space to establish a private part of the house with full amenities for guests or the possibility to create a separate apartment for family members or visitors.
Interior:
The interior of the house is finished with an emphasis on details, creating an atmosphere of Mediterranean elegance. You can furnish your new home according to your preferences since the interior is currently in a shell state. However, each room is prepared for electrical connections, air conditioning, an alarm system, and internet access. Furthermore, each bathroom is equipped with bidet and toilet installations. The roof is covered with French burnt shale, offering remarkable durability with a guarantee of up to 90 years. The house itself was meticulously constructed with high-quality Porotherm bricks, providing excellent thermal insulation and resilience. The Heatflow infrared heating system with intelligent control ensures natural and efficient room heating, thanks to six solar panels on the roof. This makes the house partially low-energy, contributing to energy savings and environmental consideration. The heating can also be controlled via a mobile phone.

You have the opportunity to create your own style in the interior of the house since it is in a shell state. During the house's construction, practicality and the utility of individual rooms were prioritized. Each room is equipped with preparations for electrical devices, air conditioning, an alarm system, and internet access. Additionally, each bathroom has installations for bidets and toilets, allowing you to create comfort and luxury according to your preferences.
The exceptional house is complemented by beautifully coordinated Breccia Sarda tiles from Sardinia, which are laid across almost the entire surface of the house, giving it a unified and elegant appearance. The windows and doors are in large format. External blinds have been prepared to create perfect shade and privacy.
Exterior:
The house is surrounded by a 330 cm high wall, providing ample privacy and security. The wall was constructed from hand-carved stone from Devín, giving it a unique character. With a thickness of 45 cm and a reinforced concrete core, this wall is not only sturdy but also long-lasting. The total value of this outstanding wall reaches up to €200,000. The property also features a beautiful garden with its own well, which can be used for irrigation or to fill a future swimming pool. Within the garden, there is also a large garage that accommodates up to six cars. This garage has an area of 120 square meters and even features underfloor heating, ensuring maximum comfort and pleasant conditions for your vehicles.
The opulent estate is located near beautiful natural and sports areas. Nearby, you'll find a beautiful embankment with a cycling path where you can enjoy sports activities and pleasant walks. Additionally, there are tennis courts, a skate park, benches, and two lakes in the vicinity, providing opportunities for relaxation and recreation.
Excellent transportation access to Bratislava, right next to the R7 ring road.
Living in this unique property offers an unforgettable and exclusive experience for those who appreciate stylish luxury, quality materials, and the perfect combination of modern and natural surroundings. Join the select group of owners who enjoy an exceptional lifestyle in this property.
For a better visualization, we have virtually furnished the property.
Feel free to contact us via email at: and at the phone number: 0910 113 331. The property price includes a commission for the real estate agency, legal services, and the services of our mortgage specialist, Mr. Linder.

Zdá sa vám nemožné nájsť špeciálnu nehnuteľnosť, kde by ste si vytvorili dokonalé rodinné zázemie aj s vlastnou kanceláriou a miestom pre návštevy a dokonale skĺbili rodinný život a prácu?
Honosné sídlo, ktoré Vám ponúkame na predaj spĺňa všetky tieto kritéria.
Majiteľ dlho a starostlivo vyberal vhodný pozemok, ktorý by mu poskytoval dostatok súkromia, pokoja a oddychu po práci, preto túto nehnuteľnosť postavil tak, aby okolitý susedia do nej nevideli a doviedol to do dokonalosti u...

Firma Nestor Capital s.r.o. Nehodnotený Člen od novembra 2020
xxx xxx
Napísať
890 000 €
Dunajská Lužná
Zobraziť kontakty